Arbejder du i et forsamlingshus, på et plejehjem, ældrecenter, handicapcenter eller lignende, så kan det være, I har brug for lidt underholdning. Det kunne også være en forening eller en virksomhed, mulighederne er mange. Vi har også underholdt til private fester og som "overraskelse" for nogen, der skulle fejres.

Vi tager gerne ud til Jer og synger og giver alle en hyggelig og sjov aften. Vi sørger for at skabe en aften, som I kan huske og glæde Jer over længe efter. Det skal helst være onsdag aften, da vi ved, at alle på det tidspunkt står klar til at synge. Men ønsker du, at det skal være en anden dag eller tidspunkt, så kontakt os, så ser vi om det er muligt.

Med hensyn til Covid-19, så er det vigtigt for os, at passe på både vores sangere og dem, vi skal underholde og være med til at nedbringe smitten. Derfor er det vigtigt, at krav om afstande, antal personer m.v. overholdes.

Vi ved, der er flere plejecentre der arbejder med erindringsdans for beboerne og hertil synger og spiller vi gerne.

Har i brug for et arrangement hvor i synger sammen med os, så kommer vi med sanghæfter, musik og højt humør. Det er dejligt at synge sig glad med Solong.

Hvad er det så for nogle sange vi synger? Jo, Solong er meget alsidige, og synger blandt andet friske sange af Beatles, Kandis, Four Jacks, Kim Larsen og Tommy og Rasmus Seebach for lige at nævne et par navne. Men er stemningen til det, kan vi også finde på at synge både et vildt Vollbeat nummer og en sød og rørende sang, med en tekst, som en af vores sangere har skrevet.  

Prisen finder vi ud af. Det behøver ikke være dyrt at have en sjov aften med Solong.


Otto Skak tager sig af vores booking og kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på telefon 28875050


ELLER du kan bruge vores kontaktformular, som du finder her:  Forespørgsel


Den sender også en mail til din egen mailadresse.


Underholdning i topklasse - men helt nede på jorden